FEKJÆR SINE PERSONALBOLIGER

Brunbakklitunet

Sør-Aurdal kommune og Fekjær etablerte Hedalen boligstiftelse i 1996. Sentralt i Hedalen bygde stiftelsen Brunbakklitunet med 10 boenheter. 2 av disse er eneboliger, 4 to-roms leiligheter og 4 er treroms leiligheter.

Boligene har moderne arkitektur og utformet i et tun.  Tunet ligger sørvendt med sol fra morgen til kveld og med fin utsikt mot fjellene. De fleste boligene har carport. Fekjær disponerer de fleste boligene. Her er kort avstand til forretning, skole, barnehage, bibliotek, skiløype, ballbaner etc.

Brunbakklitunet

 

Studentbolig

Fekjær har i tillegg Furuly med 4 romslige 2-romsleiligheter i eget kompleks og med carport og med kort avstand til Hedalen Boligstiftelse.

Furuly

Sentret disponerer også 4 eneboliger av god standard og som ligger sentralt i Hedalen.

Fekjær har med andre ord til fremleie personalboliger med ulik størrelse for familier og enslige.

Personalboligen Lund

Aktuelt fra Fekjær

ER DU VÅR NYE SYKEPLEIER/VERNEPLEIERKOLLEGA I ET UNIKT BEHANDLINGSMILJØ

Stiftelsen Fekjær (Valdres) har ledig fast stilling for sykepleier/vernepleier 100%. Fekjær Psykiatriske Senter (FPS) er en spesialisert behandlingsinstitusjon innenfor psykisk helsevern, i samarbeid med Helse Sør- Øst RHF. FPS består av to døgnenheter samt overgangsboliger med tilhørende poliklinikk og ambulant team.

Stiftelsen Fekjær (Valdres) har ledig fast stilling for sykepleier/vernepleier 100%. Fekjær Psykiatriske Senter (FPS) er [...]

Published 17 jun 2024 by fkhh-adm

ER DU VÅR NYE SOSIONOM/MILJØTERAPEUTKOLLEGA I ET UNIKT BEHANDLINGSMILJØ?

Stiftelsen Fekjær (Valdres) har ledig fast stilling for sosionom/miljøterapeut 100%. Fekjær Psykiatriske Senter (FPS) er en spesialisert behandlingsinstitusjon innenfor psykisk helsevern, i samarbeid med Helse Sør-Øst RHF. FPS består av to døgnenheter samt overgangsboliger med tilhørende poliklinikk og ambulant team.

Stiftelsen Fekjær (Valdres) har ledig fast stilling for sosionom/miljøterapeut 100%. Fekjær Psykiatriske Senter (FPS) er en [...]

Published 17 jun 2024 by fkhh-adm